Autorijschool Flevo Traffic

(2 klantbeoordelingen)

Ontdek alles over Autorijschool Flevo Traffic.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Flevo Traffic ligt op 60%, 204 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Autorijschool Flevo Traffic? Rij-examen doe je bij één van de 3 examenlocaties van CBR: Meppel, Emmeloord, Harderwijk. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek rijbewijs b.

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Flevo Traffic.

De school is te vinden in Almere. De adresgegevens zijn als volgt: Familie Doorzonstraat 4, 1336KP Almere. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: info@flevotraffic.nl. Bellen? Het telefoonnummer is 06 38 44 17 37, of 06 28 68 58 12. Ze hebben een eigen site met meer informatie: flevotraffic.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 844307100000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1628A8.

Waar bezoek je Autorijschool Flevo Traffic (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Almere.

Klik hier voor meer Rijscholen in Almere. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijdschool NuRijles en DeBlijRijder t.h.o.d.n. LesGO.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Flevo Traffic

Slagingspercentage

60

Aantal examens

204

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@flevotraffic.nl

Telefoon

06 38 44 17 37

Telefoon-nr

06 28 68 58 12

Website

flevotraffic.nl

Adres

Familie Doorzonstraat 4

Postcode

1336KP

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel, Emmeloord, Harderwijk

KvK-nummer

844307100000

Rijschoolnummer

1628A8

2 reviews for Autorijschool Flevo Traffic

5.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. S. Moesman

    BESTE KEUS!! Zeer effectieve aanpak van lesstoffen en handelingen. Ben in één keer geslaagd door zijn inzet, geduld en al zijn kennis en tips die hij heeft overgedragen naar mij. Hij dreef mij tot het uiterste waardoor het rij examen als appeltje eitje voelde.

    Alle lof naar mijn rij instructeur en FlevoTraffic

  2. Zinoo

    Een 1 keer geslaagd bij Flevoland traffic instructeur mukesh 100 procent slagen bij hem waar bij nodig is pakt hij ze aan Surinaamse manier maar heel effectief en kwaliteit lessen als nodig is herhaling geeft hij kan om te leren voor weinig geld!!!! Beste rijschool!!!!

Autorijschool Flevo Traffic
Autorijschool Flevo Traffic

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo