Autorijschool PVE

Alles wat je wilt weten over Autorijschool PVE.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool PVE is 50%, 32 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool geeft theorieles voor: auto. Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je voor les bij Autorijschool PVE? Je kiest uit 2 CBR-afrijdlocaties: Emmeloord, Eemnes.

Heeft deze rijschool keurmerken?

Qua leskwaliteit zit het wel goed bij deze school, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Autorijschool PVE.

Deze school heeft een locatie in Almere. De adresgegevens: Schonbergweg 57, 1323GT Almere. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 27 04 04 17, of 06 53 73 72 67. De school heeft een eigen site met meer informatie: autorijschoolpve.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 505440710000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5540A1.

In welke plaats zit Autorijschool PVE (routebeschrijving en kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Almere.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Almere. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: P. de Ruig t.h.o.d.n. NXXT en Autorijschool Vinsha.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool PVE

Slagingspercentage

50

Aantal examens

32

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 27 04 04 17

Telefoon-nr

06 53 73 72 67

Website

autorijschoolpve.nl

Adres

Schonbergweg 57

Postcode

1323GT

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord, Eemnes

KvK-nummer

505440710000

Rijschoolnummer

5540A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool PVE”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo