Autorijschool Peter van Gils

Alles over Autorijschool Peter van Gils.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Peter van Gils is 80%, 5 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Autorijschool Peter van Gils? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Bergen Op Zoom. Zo snel mogelijk je theorie certicaat halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Peter van Gils.

Je vindt de rijschool in Bergen Op Zoom. Hierbij de adresgegevens van de school: Kettingstraat 14A, 4611PZ Bergen Op Zoom. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06-54958427. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 548119020000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 4715U2.

In welke plaats vind ik Autorijschool Peter van Gils?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in de regio Bergen Op Zoom.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Bergen Op Zoom. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Autorijschool den Haan en Autorijschool H.A.F. Ribberink.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Peter van Gils

Slagingspercentage

80

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-54958427

Adres

Kettingstraat 14A

Postcode

4611PZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Bergen Op Zoom

KvK-nummer

548119020000

Rijschoolnummer

4715U2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Peter van Gils”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Peter van Gils
Autorijschool Peter van Gils

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo