Autorijschool Peter van Gils

Alles over Autorijschool Peter van Gils.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Peter van Gils is 33%, 6 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Lessen volgen bij Autorijschool Peter van Gils? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Bergen op Zoom. Binnenkort je theorie certicaat halen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto, motor of scooter.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool Peter van Gils.

Deze rijschool is gevestigd in Bergen Op Zoom. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Kettingstraat 14a, 4611PZ Bergen Op Zoom. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06-54958427. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 548119020000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4715U2.

In welke plaats vind je Autorijschool Peter van Gils precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Bergen Op Zoom.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Bergen Op Zoom. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Berman en Rijschool Rahma.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Peter van Gils

Slagingspercentage

33

Aantal examens

6

Telefoon-nr

06-54958427

Adres

Kettingstraat 14A

Postcode

4611PZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Bergen Op Zoom

KvK-nummer

548119020000

Rijschoolnummer

4715U2

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Yousef

    Goede rijschool

Autorijschool Peter van Gils
Autorijschool Peter van Gils

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo