Autorijschool Peter Stek

Alle gegevens van Autorijschool Peter Stek.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Peter Stek ligt op 67%, 24 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorielessen aan: auto. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je van start met les bij Autorijschool Peter Stek? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Hoorn.

Auto theorie gratis oefenen & gratis proefles

Bespaar geld op je autorijbewijs met de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of plan direct een 100% gratis proefles in!

Welke keurmerken heeft deze rijschool?

Over de leskwaliteit hoef je je bij deze rijschool geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Opleiders die een dergelijk keurmerk dragen, moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat exta zekerheid.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Autorijschool Peter Stek.

De school heeft een vestiging in Volendam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Dick Tolstraat 54, 1132KK Volendam. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. Iemand van de rijschool spreken? Bel 0299-362122, of 06-27362039. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: [email protected] Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 527805620000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4310Z5.

Waar zit Autorijschool Peter Stek?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige rijscholen in de regio Volendam.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Volendam. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Peter Baas en autorijschool Mo-town.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Peter Stek

Slagingspercentage

67

Aantal examens

24

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-27362039

Website

[email protected]

Adres

Dick Tolstraat 54

Postcode

1132KK

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoorn

KvK-nummer

527805620000

Rijschoolnummer

4310Z5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Peter Stek”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo