Autorijschool Peter Stek

Alle informatie over Autorijschool Peter Stek.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Peter Stek is 58%, 36 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Je alvast voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt online gratis theorie-examens oefenen. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Peter Stek? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR examenlocaties: Hoorn.

Beschikt deze rijschool over een keurmerk?

Bij deze school ben je in goede handen, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Jij als leerling hebt daar natuurlijk profijt van: je mag een hoge leskwaliteit verwachten van een dergelijke rijschool.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Peter Stek.

De school is te vinden in Volendam. Op zoek naar de adresgegevens? Dick Tolstraat 54, 1132KK Volendam. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op 0299-362122, of 06-27362039. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, [email protected] Het KvK-nummer van de rijschool is 527805620000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4310Z5.

Waar vind je Autorijschool Peter Stek?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Volendam.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Volendam. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool “AIDA” en Rijschool Basmala.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Peter Stek

Slagingspercentage

58

Aantal examens

36

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

0299-362122

Telefoon-nr

06-27362039

Website

[email protected]

Adres

Dick Tolstraat 54

Postcode

1132KK

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoorn

KvK-nummer

527805620000

Rijschoolnummer

4310Z5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Peter Stek”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo