Rijschool Carlo Veerman

Alle informatie over Rijschool Carlo Veerman.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Carlo Veerman ligt op 38%, 34 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Je alvast voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt online gratis theorie-examens oefenen. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Ga je lessen volgen bij Rijschool Carlo Veerman? Rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocatie: Hoorn.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Carlo Veerman.

De rijschool is te vinden in Volendam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Tulpenstraat 8, 1131XE Volendam. Even bellen? Het telefoonnummer is 06-14215475. Het KvK-nummer van deze school is 371447590000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 7536R6.

Waar bezoek je Rijschool Carlo Veerman (route & kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Nog meer rijscholen in de regio Volendam.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Volendam. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Marianne en De Heer in ‘t Verkeer.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Carlo Veerman

Slagingspercentage

38

Aantal examens

34

Telefoon-nr

06-14215475

Adres

Tulpenstraat 8

Postcode

1131XE

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoorn

KvK-nummer

371447590000

Rijschoolnummer

7536R6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Carlo Veerman”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo