Verkeerspecialist Jan Schilder

Op deze pagina ontdek je alles over Verkeerspecialist Jan Schilder.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeerspecialist Jan Schilder ligt op 58%, 12 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Begin je met rijles bij Verkeerspecialist Jan Schilder? Je examen doe je bij één van de 1 CBR afrijdlocatie: Hoorn.

Contact & telefoon van Verkeerspecialist Jan Schilder.

Deze school heeft een locatie in Volendam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Doolhof 22, 1131XH Volendam. Bellen? Het telefoonnummer is 06-51112089. Het KvK-nummer van deze school is 371378390000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7240H5.

In welke plaats vind ik Verkeerspecialist Jan Schilder precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Volendam.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Volendam. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Sylwia Pudlarz Autorijschool en Autorijschool Eurokay.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Verkeerspecialist Jan Schilder

Slagingspercentage

58

Aantal examens

12

Telefoon-nr

06-51112089

Adres

Doolhof 22

Postcode

1131XH

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoorn

KvK-nummer

371378390000

Rijschoolnummer

7240H5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeerspecialist Jan Schilder”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeerspecialist Jan Schilder
Verkeerspecialist Jan Schilder

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo