Autorijschool Oog in Al

Ontdek alles over Autorijschool Oog in Al.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Oog in Al is 33%, 6 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijschool Oog in Al? Voor het afrijden heb je keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Utrecht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Oog in Al.

Je vindt deze school in Utrecht. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Lessinglaan 471, 3533AR Utrecht. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06-20472478. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 546881160000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7994F3.

In welke plaats vind ik Autorijschool Oog in Al (route & kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle andere rijscholen in de regio Utrecht.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Utrecht. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Rijschool RTL en Rijschool Sam t.h.o.d.n. LesGo.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Oog in Al

Slagingspercentage

33

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-20472478

Adres

Lessinglaan 471

Postcode

3533AR

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

546881160000

Rijschoolnummer

7994F3

Reviews

0.0
3
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Bryan Posthouwer

  Top rijschool! In 1 keer geslaagd! Leo bedankt.

 2. Jolanda

  Deze rijschool heeft nogal wat schade gereden gezien de auto waarin gereden wordt. Mij gaf dat weinig vertrouwen. Leo praat constant tijdens de lessen en dat vind ik niet prettig.

 3. Tycho

  Leo van rijschool Oog in Al is echt een hilarische en leuke docent. Ik zat eerst bij een andere rijschool in Utrecht, die was helemaal niks. Leo heeft alle fouten die zij mij hebben aangeleerd rechtgezet en mij vol vertrouwen naar het examen laten gaan. Dank voor alle lessen voor het leven!

 4. Nikki

  Wat een topper die Leo! Zijn manier van lesgeven is enorm fijn en het is altijd enorm gezellig in de auto. Hij voelt naadloos aan waar jij aan toe bent als beginnend chauffeur, en past zijn lessen daarop aan. Bovendien heb ik me geen moment onveilig gevoeld achter het stuur met hem naast me. Ik zou het aan iedereen aanraden!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo