Autorijschool Law

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Law.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Law is 50%, 2 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Law? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR-examenlocaties: Rotterdam, Barendrecht. Snel je theorie certicaat halen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Law.

De school heeft een vestiging in Bergschenhoek. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Abe Bonnemastraat 62, 2662EJ Bergschenhoek. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06 14 43 32 87. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 625807790000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3315K8.

Waar zit Autorijschool Law (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige scholen in de regio Bergschenhoek.

Bekijk hier meer Rijscholen in Bergschenhoek. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Traff-X en Rijschool The Up.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Law

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Telefoon-nr

06 14 43 32 87

Adres

Abe Bonnemastraat 62

Postcode

2662EJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Barendrecht

KvK-nummer

625807790000

Rijschoolnummer

3315K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Law”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo