Autorijschool Marcel Streefkerk

Alle gegevens over Autorijschool Marcel Streefkerk.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Marcel Streefkerk is 72%, 60 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Marcel Streefkerk? Je rij-examen leg je af bij een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Zoetermeer, Rijswijk. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het beste auto theorie boek.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Marcel Streefkerk.

Je vindt deze rijschool in Bergschenhoek. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? van Ruysdaellaan 157, 2661SH Bergschenhoek. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 105224001, of 651299152. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 517106760000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9451K4.

In welke plaats vind ik Autorijschool Marcel Streefkerk precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio Bergschenhoek.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Bergschenhoek. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool Het Rijden en Autorijschool Ready2Drive.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Marcel Streefkerk

Slagingspercentage

72

Aantal examens

60

Auto

Beschikbaar

Telefoon

105224001

Telefoon-nr

651299152

Adres

van Ruysdaellaan 157

Postcode

2661SH

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

517106760000

Rijschoolnummer

9451K4

Reviews

0.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Anoniem

  Geen goede ervaringen met Marcel. In het begin met de proefles deed hij nog enorm je best voor je, terwijl dit al snel afneemt.

  – Marcel rookt tijdens de lessen, wat 10 – 15 minuten niet rijden betekent.
  – Marcel doet moeilijk als je wil stoppen bij hem. Ik heb daarvoor meerdere malen contact met het cbr moeten opnemen, zodat zij er achteraan zouden gaan.
  – Marcel belt en appt veel tijdens het rijden. Hierdoor rijd je eigenlijk alleen. Het is mij weleens voorgekomen dat, iemand bij het thuisbrengen, hij de richting niet vertelde en om die reden moest ingrijpen. Dit omdat hij niet bezig is met de les.
  – Marcel gaat niet inhoudelijk in op wat niet goed gaat.
  – Er stond een tussentijdsetoets gepland, maar met de weinige kennis die ik toen had, durf ik te wedden dat ik deze bij lange na niet zou hebben gehaald.

Autorijschool Marcel Streefkerk
Autorijschool Marcel Streefkerk

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo