De Lier Verkeersopleidingen

Alles op een rijtje over De Lier Verkeersopleidingen.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Lier Verkeersopleidingen ligt op 35%, 74 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Les volgen bij De Lier Verkeersopleidingen? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 3 CBR afrijdlocaties: Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht.

Beschikt deze rijschool over keurmerken?

Deze school beschikt over een BOVAG-keurmerk. Opleiders die een dergelijk keurmerk dragen, moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling ben je dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Adres, contactgegevens en overige informatie over De Lier Verkeersopleidingen.

De rijschool is te vinden in Rotterdam. Op zoek naar adresgegevens? Oostzeedijk 154A, 3063BK Rotterdam. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is (010) 425 77 26, of 06 53 38 09 57. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: delierverkeersopleidingen.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 241612560000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5084W2.

Waar bezoek ik De Lier Verkeersopleidingen precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle rijscholen in Rotterdam.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Rotterdam. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Asabdoun en Autorijschool Rob Berreboom.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: De Lier Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

35

Aantal examens

74

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(010) 425 77 26

Telefoon-nr

06 53 38 09 57

Website

delierverkeersopleidingen.nl

Adres

Oostzeedijk 154A

Postcode

3063BK

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

241612560000

Rijschoolnummer

5084W2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Lier Verkeersopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

De Lier Verkeersopleidingen
De Lier Verkeersopleidingen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo