Lansingerland Rijopleidingen

Alles op een rijtje over Lansingerland Rijopleidingen.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Lansingerland Rijopleidingen ligt op 42%, 48 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: motor, auto, bromfiets. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je van start met rijlessen bij Lansingerland Rijopleidingen? Dan heb je keuze uit 2 CBR locaties: Zoetermeer, Rotterdam.

Korting rijles & auto theorie

Geld besparen op je auto rijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een proefles aan in jouw regio, 100% gratis.

Adresgegevens en telefoonnummer van Lansingerland Rijopleidingen.

De school is gevestigd in Bergschenhoek. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Tjeerd Kuipersstraat 70, 2662GM Bergschenhoek. Mailen? Hierbij het e-mailadres [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 010-7852592, of 06 24 60 04 88. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: lansingerlandrijopleidingen.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 241790680000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 5598A1.

Waar bezoek ik Lansingerland Rijopleidingen (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Bergschenhoek.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Bergschenhoek. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Memo Rijopleidingen en Autorijschool Mohammed Ashrafi.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Lansingerland Rijopleidingen

Slagingspercentage

42

Aantal examens

48

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 24 60 04 88

Website

lansingerlandrijopleidingen.nl

Adres

Tjeerd Kuipersstraat 70

Postcode

2662GM

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rotterdam

KvK-nummer

241790680000

Rijschoolnummer

5598A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Lansingerland Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Lansingerland Rijopleidingen
Lansingerland Rijopleidingen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo