RijbewijsClub

Alles wat je wilt weten over RijbewijsClub.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van RijbewijsClub is 0%, 1 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Lessen volgen bij RijbewijsClub? Je hebt keus uit 1 examenlocaties van CBR: Rotterdam.

Telefoonnummer en contactgegevens van RijbewijsClub.

De school heet een locatie in Bergschenhoek. Hierbij de adresgegevens van deze school: Ton Albertsstraat 96, 2662EC Bergschenhoek. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 25 31 12 31. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 685749160000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 7456N1.

Waar vind ik RijbewijsClub?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Bergschenhoek.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Bergschenhoek. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Opleidingsinstituut JTI en Autorijschool Pith.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: RijbewijsClub

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 25 31 12 31

Adres

Ton Albertsstraat 96

Postcode

2662EC

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

685749160000

Rijschoolnummer

7456N1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RijbewijsClub”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo