Autorijschool Ingmar

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Ingmar.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ingmar is 64%, 42 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je voor les bij Autorijschool Ingmar? Je examen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Barendrecht.

Heeft deze rijschool keurmerken behaald?

Je bent in goede handen bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Jij als leerling hebt daar natuurlijk profijt van: je mag een hoge leskwaliteit verwachten van een dergelijke rijschool.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Ingmar.

Deze school is gevestigd in Oud Beijerland. De adresgegevens zijn als volgt: Pieter van der Doesstr 12, 3262JW Oud Beijerland. Neem contact op per e-mail via: [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op 06 24 87 47 77. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, autorijschoolingmar.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 243864520000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 3917N8.

In welke plaats vind je Autorijschool Ingmar (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Oud Beijerland.

Bekijk hier meer Rijscholen in Oud Beijerland. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Autorijschool Hans van Arnhem t.h.o.d.n. NXXT en Hallo Rijbewijs.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Ingmar

Slagingspercentage

64

Aantal examens

42

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 24 87 47 77

Website

autorijschoolingmar.nl

Adres

Pieter van der Doesstr 12

Postcode

3262JW

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

243864520000

Rijschoolnummer

3917N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Ingmar”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo