Autorijschool Independent

Alle gegevens van Autorijschool Independent.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Independent ligt op 29%, 24 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijschool Independent? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocatie: Den Bosch.

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Independent.

De rijschool is te vinden in Oss. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Hazenkamplaan 29, 5345NR Oss. Je bereikt de rijschool per telefoon via 06 36 22 33 17. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 732066790000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3864W2.

Wat is de locatie van Autorijschool Independent?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Nog meer rijscholen in de regio Oss.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Oss. Heb je deze rijscholen al bekeken? Sterre Autorijschool en Autorijschool Marcel van den Heuvel.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Independent

Slagingspercentage

29

Aantal examens

24

Telefoon-nr

06 36 22 33 17

Adres

Hazenkamplaan 29

Postcode

5345NR

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

732066790000

Rijschoolnummer

3864W2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Independent”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Independent
Autorijschool Independent

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo