Autorijschool Independent

Alle details over Autorijschool Independent.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Independent is 29%, 24 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Kies je voor les bij Autorijschool Independent? Rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Den Bosch.

Gratis proefles & auto theorieboek

Bespaar geld met de links hieronder. Bestel het best geteste theorieboek bij Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Autorijschool Independent.

Deze rijschool vind je in Oss. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Hazenkamplaan 29, 5345NR Oss. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 36 22 33 17. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 732066790000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3864W2.

Waar vind je Autorijschool Independent precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in de regio Oss.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Oss. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Sterre Autorijschool en Autorijschool Marcel van den Heuvel.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Independent

Slagingspercentage

29

Aantal examens

24

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 36 22 33 17

Adres

Hazenkamplaan 29

Postcode

5345NR

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

732066790000

Rijschoolnummer

3864W2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Independent”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Independent
Autorijschool Independent

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo