Autorijschool Reuvers-Oss

Alle informatie over Autorijschool Reuvers-Oss.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Reuvers-Oss ligt op 75%, 4 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Start je met les bij Autorijschool Reuvers-Oss? Je kunt kiezen uit 1 CBR examenlocaties: Den Bosch.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool Reuvers-Oss.

Deze school is gevestigd in Oss. De adresgegevens zijn als volgt: Purperbeer 29, 5345ET Oss. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is (0412) 64 09 13. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 160600050000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 6868G2.

Wat is de locatie van Autorijschool Reuvers-Oss?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Oss.

Klik hier voor meer Rijscholen in Oss. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool De Rooij en Autorijschool de Leeuw.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Reuvers-Oss

Slagingspercentage

75

Aantal examens

4

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0412) 64 09 13

Adres

Purperbeer 29

Postcode

5345ET

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

160600050000

Rijschoolnummer

6868G2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Reuvers-Oss”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Reuvers-Oss
Autorijschool Reuvers-Oss

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo