Autorijschool Ideaal

Alle gegevens over Autorijschool Ideaal.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ideaal is 36%, 11 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Start je met rijles bij Autorijschool Ideaal? Je hebt de keus uit 1 examenlocaties van CBR: Eindhoven.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Ideaal.

Je vindt de school in Best. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: De Tongelreep 77, 5684PZ Best. Mailen? Hierbij het e-mailadres autorijschoolideaal@hotmail.com. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 38 98 01 01. Voor meer info check je de website van de rijschool: autorijschoolideaal.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 566036220000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2989F1.

In welke plaats zit Autorijschool Ideaal (kaart en route)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Best.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Best. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Via Best en Estrada.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Ideaal

Slagingspercentage

36

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

autorijschoolideaal@hotmail.com

Telefoon

06 38 98 01 01

Website

autorijschoolideaal.nl

Adres

De Tongelreep 77

Postcode

5684PZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

566036220000

Rijschoolnummer

2989F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Ideaal”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo