Estrada

Alle gegevens over Estrada.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Estrada ligt op 50%, 6 personen legden examen af (rijbewijs B). Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Kies je ervoor te lessen bij Estrada? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR locaties: Gouda, Barendrecht.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Estrada.

De school is te vinden in Best. Op zoek naar de adresgegevens? Molenstraat 54, 5683BH Best. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 24 15 75 26. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 720498120000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 3199Z3.

In welke plaats vind je Estrada precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in de regio Best.

Bekijk alle Rijscholen in Best. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Best en Excellent Verkeersonderwijs.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Estrada

Slagingspercentage

50

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 24 15 75 26

Adres

Molenstraat 54

Postcode

5683BH

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda, Barendrecht

KvK-nummer

720498120000

Rijschoolnummer

3199Z3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Estrada”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo