Autorijschool Han Vink

Lees meer over Autorijschool Han Vink.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Han Vink ligt op 82%, 61 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto. Ga je voor les bij Autorijschool Han Vink? Je kiest uit een van de 1 CBR-locaties: Doetinchem. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook lessen met een aangepaste auto, automaat personenauto. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs.

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool Han Vink.

De school is te vinden in Silvolde. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Melkweg 32, 7064GZ Silvolde. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@han-vink.nl. Je bereikt de rijschool per telefoon via 06 57 72 51 76. Deze rijschool heeft een eigen site: han-vink.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 648346030000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6577G7.

Waar bezoek je Autorijschool Han Vink (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere scholen in de buurt van Silvolde.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Silvolde. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: XINO Verkeersschool en Algemene rijopleiding Derksen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Han Vink

Slagingspercentage

82

Aantal examens

61

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

info@han-vink.nl

Telefoon-nr

06 57 72 51 76

Website

han-vink.nl

Adres

Melkweg 32

Postcode

7064GZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

648346030000

Rijschoolnummer

6577G7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Han Vink”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo