Autorijschool Han Vink

Alles over Autorijschool Han Vink.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Han Vink ligt op 71%, 73 personen deden examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorielessen aan: auto. Ga je voor lessen bij Autorijschool Han Vink? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties: Doetinchem. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook lessen met een aangepaste auto, automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool Han Vink.

Je vindt de school in Silvolde. Op zoek naar adresgegevens? Melkweg 32, 7064GZ Silvolde. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 57 72 51 76. De school beschikt over een eigen site, hierbij: han-vink.nl. Het KvK-nummer van de school is 648346030000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 6577G7.

In welke plaats vind ik Autorijschool Han Vink (kaart, routebeschrijving)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere scholen in de buurt van Silvolde.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Silvolde. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Elite en Rijschool Luco.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Han Vink

Slagingspercentage

71

Aantal examens

73

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 57 72 51 76

Website

han-vink.nl

Adres

Melkweg 32

Postcode

7064GZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

648346030000

Rijschoolnummer

6577G7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Han Vink”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo