Key4Drive

Lees meer over Key4Drive.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Key4Drive ligt op 71%, 7 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Kies je ervoor te lessen bij Key4Drive? Je hebt de keus uit 2 CBR afrijdlocaties: Maastricht, Kerkrade.

Beste auto theorieboek, gratis oefenen & gratis proefles

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je auto rijbewijs. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een proefles aan, 100% gratis!

Welke keurmerken heeft deze rijschool?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen, deze school beschikt over een BOVAG, VRB-keurmerk. Opleiders die een dergelijk keurmerk dragen, moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling heb je daar profijt van: je mag een hoge leskwaliteit verwachten van een dergelijke rijschool.

Contactgegevens, adres en overige info over Key4Drive.

De rijschool is gevestigd in Landgraaf. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Rontgenstraat 20, 6372BZ Landgraaf. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06 37 73 20 78. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 734477220000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 9270K2.

Waar bezoek ik Key4Drive?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in Landgraaf.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Landgraaf. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool Rene Van Alphen en Autorijschool P. Kokkelkoren.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Key4Drive

Slagingspercentage

71

Aantal examens

7

BOVAG

Ja

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 37 73 20 78

Adres

Rontgenstraat 20

Postcode

6372BZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht, Kerkrade

KvK-nummer

734477220000

Rijschoolnummer

9270K2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Key4Drive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo