Verkeersschool Ed Bergmans

Op deze pagina ontdek je alles over Verkeersschool Ed Bergmans.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Ed Bergmans ligt op 88%, 8 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Verkeersschool Ed Bergmans? Afrijden doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Kerkrade. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Telefoonnummer en adresgegevens van Verkeersschool Ed Bergmans.

Je vindt de school in Landgraaf. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Johan Evertsenstraat 9, 6372XA Landgraaf. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 34 07 48 94. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 853182560000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1597F2.

Waar bezoek je Verkeersschool Ed Bergmans precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in Landgraaf.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Landgraaf. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool Omer Bayram en Rijschool Vrolings.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool Ed Bergmans

Slagingspercentage

88

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 34 07 48 94

Adres

Johan Evertsenstraat 9

Postcode

6372XA

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

853182560000

Rijschoolnummer

1597F2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Ed Bergmans”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Ed Bergmans
Verkeersschool Ed Bergmans

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo