Autorijschool AKB

Alle gegevens over Autorijschool AKB.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool AKB is 30%, 50 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Praktijkles volgen bij Autorijschool AKB? Je examen doe je bij een van de 2 CBR-examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk.

Auto theorie oefenen & gratis proefles

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je auto rijbewijs. Koop het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool AKB.

De rijschool is te vinden in Pijnacker. Hierbij de adresgegevens van de school: Vinkenlande 21, 2642EG Pijnacker. Bellen? Het telefoonnummer is 06 81 72 19 07. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 575160220000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 2614H4.

In welke plaats vind ik Autorijschool AKB precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Pijnacker.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Pijnacker. Heb je deze rijscholen al bekeken? Diva en Autorijschool de Visser.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool AKB

Slagingspercentage

30

Aantal examens

50

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 81 72 19 07

Adres

Vinkenlande 21

Postcode

2642EG

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

575160220000

Rijschoolnummer

2614H4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool AKB”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo