Rijschool Ligtenberg

Lees alles over Rijschool Ligtenberg.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Ligtenberg ligt op 65%, 89 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Rijschool Ligtenberg biedt ook beroepsopleiding(en): tractor. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto. Kies je voor les bij Rijschool Ligtenberg? Je hebt voor het afrijden keus uit 2 CBR-examenlocaties: Hoogeveen, Almelo.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Ligtenberg.

Deze school heeft een locatie in Hardenberg. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: van Laarstraat 7, 7773AC Hardenberg. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. Iemand van de rijschool spreken? Bel (0523) 27 08 78. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschoolligtenberg.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 720068620000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1417W7.

Waar zit Rijschool Ligtenberg precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Bekijk hier meer Rijscholen in Hardenberg. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Emmanuel en Rijschool Teunissen.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Ligtenberg

Slagingspercentage

65

Aantal examens

89

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0523) 27 08 78

Website

rijschoolligtenberg.nl

Adres

van Laarstraat 7

Postcode

7773AC

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen, Almelo

KvK-nummer

720068620000

Rijschoolnummer

1417W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Ligtenberg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo