Rijschool Ligtenberg

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Ligtenberg.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Ligtenberg is 72%, 72 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Rijschool Ligtenberg biedt ook opleiding(en) voor professionals: tractor. Deze rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Les volgen bij Rijschool Ligtenberg? Je rij-examen doe je bij één van de 2 examenlocaties: Hoogeveen, Almelo.

Korting rijles & auto theorieboek

Voordelig je auto rijbewijs halen? Bekijk de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een proefles aan in jouw regio, 100% gratis!

Contact & telefoon van Rijschool Ligtenberg.

De rijschool heeft een vestiging in Hardenberg. Hier de adresgegevens van deze rijschool: van Laarstraat 7, 7773AC Hardenberg. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via (0523) 27 08 78. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: rijschoolligtenberg.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 720068620000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1417W7.

Waar zit Rijschool Ligtenberg (kaart en route)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Hardenberg.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Hardenberg. Check ook deze rijscholen: Agere Opleidingen B.V. en Autorijschool Golverdingen.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Ligtenberg

Slagingspercentage

72

Aantal examens

72

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

rijschoolligtenberg.nl

Adres

van Laarstraat 7

Postcode

7773AC

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen, Almelo

KvK-nummer

720068620000

Rijschoolnummer

1417W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Ligtenberg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo