Rijschool Ligtenberg

Lees alles over Rijschool Ligtenberg.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Ligtenberg ligt op 76%, 92 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Rijschool Ligtenberg biedt ook beroepsopleiding(en), tractor. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: auto. Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Ligtenberg? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR afrijdlocaties: Hoogeveen, Almelo. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Ligtenberg.

De rijschool heeft een vestiging in Hardenberg. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: van Laarstraat 7, 7773AC Hardenberg. Stuur ze een mailtje, info@rijschoolligtenberg.nl. Bellen kan, je bereikt ze op (0523) 27 08 78. De rijschool heeft een eigen website: rijschoolligtenberg.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 720068620000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1417W7.

Waar vind je Rijschool Ligtenberg precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in Hardenberg.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Hardenberg. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Saren en Rijschool Bianca.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Ligtenberg

Slagingspercentage

76

Aantal examens

92

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolligtenberg.nl

Telefoon

(0523) 27 08 78

Website

rijschoolligtenberg.nl

Adres

van Laarstraat 7

Postcode

7773AC

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen, Almelo

KvK-nummer

720068620000

Rijschoolnummer

1417W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Ligtenberg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo