Rijschool Ligtenberg

Alles wat je wilt weten over Rijschool Ligtenberg.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Ligtenberg ligt op 71%, 83 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Rijschool Ligtenberg biedt daarnaast ook beroepsopleiding(en): tractor. Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Les volgen bij Rijschool Ligtenberg? Je rij-examen doe je bij één van de 2 CBR examenlocaties: Hoogeveen, Almelo.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Ligtenberg.

De rijschool heeft een locatie in Hardenberg. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: van Laarstraat 7, 7773AC Hardenberg. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op (0523) 27 08 78. De school beschikt over een eigen site, hierbij: rijschoolligtenberg.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 720068620000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1417W7.

In welke plaats vind ik Rijschool Ligtenberg precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in de regio Hardenberg.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Hardenberg. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Emmanuel en Verkeersschool Brünen B.V..

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool Ligtenberg

Slagingspercentage

71

Aantal examens

83

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

E-mail

[email protected].nl

Telefoon

(0523) 27 08 78

Website

rijschoolligtenberg.nl

Adres

van Laarstraat 7

Postcode

7773AC

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen, Almelo

KvK-nummer

720068620000

Rijschoolnummer

1417W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Ligtenberg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo