Selectadrive.nl De Meern ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Selectadrive.nl

Alle details over Selectadrive.nl.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Selectadrive.nl ligt op 50%, 18 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: auto. Vandaag nog je eerste stap richting rijbewijs zetten? Start met online oefenen door gratis theorie-examens te maken. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! (Praktijk)les volgen bij Selectadrive.nl? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR locaties: Utrecht. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorie gratis oefenen & korting rijlessen

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je auto rijbewijs. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een 100% gratis proefles aan in jouw regio!

Contactgegevens, adres en overige info over Selectadrive.nl.

De school is te vinden in De Meern. Op zoek naar adresgegevens? Dintel 15, 3453ME De Meern. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 030-2746623, of 06-24178184. Voor meer info check je de eigen website van de rijschool: selectadrive.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 547647180000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 4085N5.

Waar zit Selectadrive.nl precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in de regio De Meern.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in De Meern. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Rosenberg en Autorijschool “Galecop”.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Selectadrive.nl

Slagingspercentage

50

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-24178184

Website

selectadrive.nl

Adres

Dintel 15

Postcode

3453ME

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

547647180000

Rijschoolnummer

4085N5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Selectadrive.nl”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo