Autorijschool Cor Van Tilburg

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Cor Van Tilburg.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Cor Van Tilburg is 70%, 27 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Les je bij Autorijschool Cor Van Tilburg? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR-locaties: Kerkrade.

Welke keurmerken heeft de school?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen, deze rijschool beschikt over een VRB-keurmerk. Scholen die een dergelijk keurmerk dragen, moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Zo weet je als leerling dat je rijles van goede kwaliteit mag verwachten.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Cor Van Tilburg.

Deze school is gevestigd in Landgraaf. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Mijnlamp 6, 6372NJ Landgraaf. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Even bellen? Het telefoonnummer is (045) 532 31 06, of 06 27 32 11 73. Ze hebben een eigen site met meer informatie: autorijschoolcorvantilburg.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 140891730000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 3799U8.

Wat is de locatie van Autorijschool Cor Van Tilburg precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in regio Landgraaf.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Landgraaf. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Muller en Autorijschool Valberg.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Cor Van Tilburg

Slagingspercentage

70

Aantal examens

27

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(045) 532 31 06

Telefoon-nr

06 27 32 11 73

Website

autorijschoolcorvantilburg.nl

Adres

Mijnlamp 6

Postcode

6372NJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

140891730000

Rijschoolnummer

3799U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Cor Van Tilburg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Cor Van Tilburg
Autorijschool Cor Van Tilburg

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo