Autorijschool Reen

Alle gegevens van Autorijschool Reen.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Reen is 15%, 13 personen deden examen (rijbewijs B). Ga je voor les bij Autorijschool Reen? Je hebt voor het afrijden keus uit 3 CBR afrijdlocaties: Maastricht, Kerkrade, Urmond.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Reen.

Deze rijschool is gevestigd in Landgraaf. Op zoek naar adresgegevens? Brunssummerweg 104, 6373EZ Landgraaf. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 48 49 13 98. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 712309040000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6469K7.

Waar bezoek ik Autorijschool Reen (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Meer rijscholen in regio Landgraaf.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Landgraaf. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool Ron Jansen en Autorijschool Biesmans.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Reen

Slagingspercentage

15

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 48 49 13 98

Adres

Brunssummerweg 104

Postcode

6373EZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht, Kerkrade, Urmond

KvK-nummer

712309040000

Rijschoolnummer

6469K7

Reviews

0.0
2
0
0
1
9

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Michelle

  Kelvin rademaker je bestaat niet !!
  Ik hoop dat deze vieze oplichter een tijdje blijft zitten!!
  Mij en 30 andere opgelicht , karma is een bitch!

 2. Kelvin rademaker

  autorijschool reen, bedankt voor de leuke rijlessen! veel mensen hebben geen vertrouwen in jou gehad, ik had dat ook niet in jou maar je hebt bewezen dat je wel degelijk je afspraken kan waar maken!!! dankzij jou heb ik mijn rijbewijs en daar ben ik jou super dankbaar voor hoop dat het in de toekomst beter gaat met jouw rijschool en dat je er weer boven op komt dat wens ik jou van harte groetjes kelvin

 3. Tja

  Rick, alias “Bibi” er wordt nergens gesproken over een zelfmoord! Hoe kom je dan daarbij?

 4. Alex

  Ook ik uit mijn onvrede over deze autorijschool. Hij zou een tolk regelen voor mijn schoolvader tijdens zijn rij-examen. En wat blijkt? Meneer heeft helemaal geen tolk aangevraagd en kon dat blijkbaar ook helemaal niet regelen aangezien dit de cursist zelf behoort te regelen via het CBR. Rene Padt steekt wel natuurlijk het geld in zijn broekzak en vraagt natuurlijk geld voor extra lessen. Want mijn schoonvader heeft natuurlijk zijn examen niet gehaald. OPLICHTER!

 5. Anoniem

  Deze rijschool is totaal niet te vertrouwen komt zijn afspraken totaal niet na!!! Heeft zowel altijd wel een smoes om te bedenken om de rij lessen niet door te laten gaan kortom: hij is gewoon een OPLICHTER! Niet naar deze rij school gaan & raadt het zeker ook niemand aan!!

 6. Hans

  Geen ster waard, meneertje is begonnen onder een andere naam, autorijschool Top Nederland, rijschool staat niet ingeschreven bij de KVK, dus mensen kijk uit voor deze oplichter

 7. Thanh Vo

  Heeey vieze vuile teringhond!! Je hebt je nummer geblokkeerd en nog steeds niks terug betaald. We zijn geen zielige meisjes van net 18 die dit wel pikken. Ik heb je al eerder gezegd dat ik dit niet accepteer! Tot snel je weet wel uit sittard.

 8. Tim Gorissen

  Ik rijles nu 1 jaar en 4 maanden bij autorijschool Reen, hij heet zelf
  Rene Padt
  Hij wilde graag 800 euro contant, een gedeelte hiervan was voor mijn praktijk examen.

  Rene kwam vaker niet opdagen, steeds met een smoes, soms zonder smoes. Je kon er niet op vertrouwen.

  Na eindelijk mijn theorie gehaald te hebben was ik dol enthousiast: ik kon mijn praktijk plannen! Rene boekte mij in voor 3 maart, maar helaas werd die dag ervoor aangegeven dat alle examens ivm corona gecanceld werden.
  Ik baalde enorm.

  Na maanden wachten kreeg ik positief bericht: 5 augustus 9.50uur mocht ik op. Om mij goed voor te bereiden wilde Rene mij 3 augustus laten rijlessen, 2 uurtjes. 4 augustus ook 2 uur en de dag op mijn examen ook nog 1 uur.

  Puur geldklopperij, want Rene kwam die dagen niet opdagen. Terwijl de lessen vooruit waren betaald.
  De dag van mijn examen had hij zogenaamd geen vervoer. De auto was kapot.

  Ik had extra 4 lessen voor me praktijk erbij gepakt om zeker te zijn dat ik ging slagen heb hem toen €160,00 euro overgemaakt voor de 4 extra rijlessen

  Een vriend van mij deed alsof hij een rijles wilde boeken, Rene zei dat hij tijd had die dag en de hele dag rijlessen had. In de auto waarvan hij mij zei dat deze kapot was.

  Kortom: deze man is een grote oplichter!! Ik heb enorme spijt dat ik met deze rijschool in zee ben gegaan.

  Ik hoop dat andere 3x nadenken voor ze vertrouwen op hem. Ik heb mij nu aangemeld bij een andere rijschool en kan pas in januari op. Rene, je wordt bedankt!

 9. willy gorissen

  Hallo René jammer dat ik dit moet lezen. Ik hoop dat dit zo loopt. Zoals ik het nu zie ,vrees ik van wel. Graag z.s.m. dit soort zaken m.b.t. Tim ,in de juiste vorm te behandelen.
  Op dit moment is de waardering op 2.

  Willy

 10. Damion

  Eerlijk verhaal

  Heb hier eerder een review geschreve

  Wat opstart problemen gehad met Rene
  Na overleg lijkt hij zich tot nu toe aan de gemaakte afspraken te houden.
  wil niet goed praten wat andere schrijven maar als je overlegt met Rene kom je er zeker weten uit.

 11. RIK

  RENE IS EEN OPLICHTER KIJK UIT MENSEN HIJ PROBEERT JE GELD TE STELEN

 12. Damion

  Wat een kansloze rijschool Rene Liegt dat het geschreven staat
  1 komt niet opdagen op afgesproken les
  2 Maakt andere afspraken die hij niet nakomt
  3 Neemt telefoon niet op
  4 Per WhatsApp bijna niet te bereiken
  5 Alleen maar op geld uit hij wilde mij een pakket direct laten afrekenen anders gelde de korting niet
  MENSEN KIJK UIT AUTORIJSCHOOL REEN IS EEN OPLICHTER

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo