Autorijschool De Ring

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool De Ring.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool De Ring ligt op 44%, 16 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Rijles volgen bij Autorijschool De Ring? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Amsterdam. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorieboek motor of auto.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool De Ring.

Je vindt de school in Amsterdam. Op zoek naar de adresgegevens? Beemsterstraat 632, 1024BX Amsterdam. De school is telefonisch bereikbaar op 06 19 31 03 59. Het KvK-nummer van de rijschool is: 341843740000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8735W3.

Waar zit Autorijschool De Ring?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle andere rijscholen in Amsterdam.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Amsterdam. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? rijschool-biancasterken.nl en Patron verkeersopleidingen.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool De Ring

Slagingspercentage

44

Aantal examens

16

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 19 31 03 59

Adres

Beemsterstraat 632

Postcode

1024BX

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

341843740000

Rijschoolnummer

8735W3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool De Ring”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo