Autorijschool Benelux V.O.F.

Lees meer over Autorijschool Benelux V.O.F..

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Benelux V.O.F. ligt op 42%, 43 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Lessen volgen bij Autorijschool Benelux V.O.F.? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Spijkenisse.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Autorijschool Benelux V.O.F..

Je vindt de school in Simonshaven. Hierbij de adresgegevens: Ring 3840, 3212LS Simonshaven. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Telefonisch contact met de rijschool? (0181) 64 37 78, of 06 55 70 71 16. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: autorijschool-benelux.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 242491870000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 0990N7.

Waar bezoek ik Autorijschool Benelux V.O.F. (route & kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Simonshaven.

Bekijk hier meer Rijscholen in Simonshaven. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Olaf van Kalken en Rijschool Hoogvliet.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Benelux V.O.F.

Slagingspercentage

42

Aantal examens

43

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0181) 64 37 78

Telefoon-nr

06 55 70 71 16

Website

autorijschool-benelux.nl

Adres

Ring 3840

Postcode

3212LS

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse

KvK-nummer

242491870000

Rijschoolnummer

0990N7

Reviews

0.0
0
0
0
0
2

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. ….

    Absoluut niet doen. Tenzij je doof geschreeuwd wilt worden.

  2. Slechte rijschool

Autorijschool Benelux V.O.F.
Autorijschool Benelux V.O.F.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo