Rijschool XXL

Op deze pagina lees je alles over Rijschool XXL.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool XXL is 37%, 84 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Rijschool XXL? Voor het afrijden heb je keus uit 2 examenlocaties van CBR: Spijkenisse, Goes. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Contact & telefoon van Rijschool XXL.

Je vindt deze school in Spijkenisse. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Daltonweg 10, 3208KV Spijkenisse. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: info@rijschoolxxl.nl. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 26 80 69 14. Voor meer info check je de website van de rijschool: rijschoolxxl.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 243651790000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6569U5.

Waar vind je Rijschool XXL precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere scholen in Spijkenisse.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Spijkenisse. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool Well-done en Autorijschool Schermer.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool XXL

Slagingspercentage

37

Aantal examens

84

Auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolxxl.nl

Telefoon-nr

06 26 80 69 14

Website

rijschoolxxl.nl

Adres

Daltonweg 10

Postcode

3208KV

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse, Goes

KvK-nummer

243651790000

Rijschoolnummer

6569U5

Reviews

0.0
7
0
1
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Finn

  Vandaag geslaagd voor me scooter rijbewijs is een top rijschool

 2. Chiquita

  Wat kan ik zeggen over deze rijschool (mijn ongezouten mening).. Tony is mijn instructeur geweest tijdens het motorrijlessen, maar vanaf het begin merkte ik dat deze man weet waar hij het over heeft. ALTIJD op tijd, ENORM veel kennis, ervaringen, spiegelt veel, draagt andere voorbeelden aan als hij ziet dat je iets niet snapt, rijdt ontzettend goed mee, geeft duidelijke instructies, maar is bovenal ontzettend grappig

  Het enige ‘minpuntje’ dat ik heb is dat hij ervoor gezorgd heeft dat ik bij alles in 1x geslaagd ben en ik mijn motorrijbewijs nu al op zak heb en ik dus niet meer bij hem les (kortom: ik moest even een minpuntje verzinnen, om het allemaal in balans te brengen Of het hiermee gelukt is weet ik niet)

  Ik zeg: kies voor rijschool XXL als je een betrouwbare, maar zeer open en eerlijke rij instructeurs wilt treffen…

 3. Sharon

  Een hele fijne rijschool, Ik raad deze dan ook zeker aan! Ik voelde mijzelf erg op mijn gemak tijdens de rijlessen met Joyce. Een hele lieve en leuke vrouw die je alles goed en haarfijn uitlegt. In een keer geslaagd dankzij deze toppers!

 4. Jamiro

  Thanks tony voor de lessen fijne rijschool echt een aanrader

 5. Gino

  Top kwaliteit

 6. John

  Mijn dochter heeft net haar bromfiets rijbewijs gehaald…goed les gkregen …zeker een aanrader goeie en grappig instructeur

 7. Calvin

  Review Scooterrijlessen,
  Ik vond dit een hele goeie rijschool. De rij instructeur was erg goed en leuk om te hebben. Hij liet je alle dingen zien die je goed moest onthouden en waar het cbr heel erg goed op let.

 8. John

  beviel wel maar toch ook niet zo. ik ben uiteindelijk ergens anders gaan lessen.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo