Autorijschool Bernisse

Alle details over Autorijschool Bernisse.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Bernisse is 34%, 35 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: auto. Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Ga je voor lessen bij Autorijschool Bernisse? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Spijkenisse.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool Bernisse.

Deze rijschool heeft een locatie in Geervliet. De adresgegevens: Ringdijk 4, 3211LG Geervliet. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met 06 46 19 68 12. Voor meer info check je de website van de rijschool: autorijschoolbernisse.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 244168830000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 5360A1.

Wat is de locatie van Autorijschool Bernisse (routebeschrijving en kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere scholen in de buurt van Geervliet.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Geervliet. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Schermer en Auto- En Motorrijschool Ras.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Bernisse

Slagingspercentage

34

Aantal examens

35

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 46 19 68 12

Website

autorijschoolbernisse.nl

Adres

Ringdijk 4

Postcode

3211LG

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse

KvK-nummer

244168830000

Rijschoolnummer

5360A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Bernisse”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo