Rijschool Jaap van den Berg

Alle informatie over Rijschool Jaap van den Berg.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Jaap van den Berg is 52%, 23 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Jaap van den Berg? Je kiest uit 2 CBR examenlocaties: Spijkenisse, Barendrecht.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool Jaap van den Berg.

Je vindt de school in Numansdorp. Hierbij de adresgegevens van deze school: Burg Henrylaan 6, 3281VG Numansdorp. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 0186-785156, of 06-12655353. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: rijschooljaapvandenberg.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 528914290000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 5401K0.

Waar bezoek ik Rijschool Jaap van den Berg?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere scholen in Numansdorp.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Numansdorp. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Ahrika en Autorijschool Gomes.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Jaap van den Berg

Slagingspercentage

52

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

0186-785156

Telefoon-nr

06-12655353

Website

rijschooljaapvandenberg.nl

Adres

Burg Henrylaan 6

Postcode

3281VG

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

528914290000

Rijschoolnummer

5401K0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Jaap van den Berg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Jaap van den Berg
Rijschool Jaap van den Berg

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo