Rijschool Wout

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Wout.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Wout ligt op 69%, 13 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto. Kies je voor lessen bij Rijschool Wout? Dan kies je uit 1 CBR-locaties: Barendrecht. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Wout.

Deze school vind je in Krimpen Aan Den Ijssel. De adresgegevens: Populierenlaan 110, 2925CV Krimpen Aan Den Ijssel. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: whwkloots@hetnet.nl. Bellen? Het telefoonnummer is (0180) 52 07 95. Het KvK-nummer van de rijschool is 241249030000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 4604W1.

Waar vind je Rijschool Wout precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Krimpen Aan Den Ijssel.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Krimpen Aan Den Ijssel. Heb je deze rijscholen al bekeken? Attentive Rijschool en Autorijschool Hans P Klaasse t.h.o.d.n. NXXT.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Wout

Slagingspercentage

69

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

whwkloots@hetnet.nl

Telefoon

(0180) 52 07 95

Adres

Populierenlaan 110

Postcode

2925CV

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

241249030000

Rijschoolnummer

4604W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Wout”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo