Rijschool Wout

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Wout.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Wout ligt op 42%, 12 personen legden examen af (rijbewijs B). Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Start je met les bij Rijschool Wout? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties: Barendrecht. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorieboek motor of auto.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Wout.

Deze school is gevestigd in Krimpen Aan Den Ijssel. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Populierenlaan 110, 2925CV Krimpen Aan Den Ijssel. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: whwkloots@hetnet.nl. De rijschool bellen? (0180) 52 07 95. Het KvK-nummer van de rijschool is: 241249030000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 4604W1.

In welke plaats vind je Rijschool Wout precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Krimpen Aan Den Ijssel.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Krimpen Aan Den Ijssel. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Verkeersschool Arena Rotterdam en Phoenix Autorijschool.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Wout

Slagingspercentage

42

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

whwkloots@hetnet.nl

Telefoon

(0180) 52 07 95

Adres

Populierenlaan 110

Postcode

2925CV

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

241249030000

Rijschoolnummer

4604W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Wout”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo