Automaat rijschool Maastricht

Op deze pagina ontdek je alles over Automaat rijschool Maastricht.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Automaat rijschool Maastricht ligt op 56%, 16 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je beginnen met rijles bij Automaat rijschool Maastricht? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR examenlocaties: Maastricht. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Automaat rijschool Maastricht.

Deze school vind je in Maastricht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Hondertmarck 42B, 6211MB Maastricht. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: rijlesmaastricht@gmail.com. Bellen kan via: (043) 327 22 27, of 06 13 76 60 55. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: automaatrijles-maastricht.nl/. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 850519500000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 2090F0.

Waar bezoek je Automaat rijschool Maastricht (routebeschrijving en kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige rijscholen in de buurt van Maastricht.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Maastricht. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Drivesafe043 en Rijschool Nick van Oerle.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Automaat rijschool Maastricht

Slagingspercentage

56

Aantal examens

16

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

rijlesmaastricht@gmail.com

Telefoon

(043) 327 22 27

Telefoon-nr

06 13 76 60 55

Website

automaatrijles-maastricht.nl/

Adres

Hondertmarck 42B

Postcode

6211MB

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht

KvK-nummer

850519500000

Rijschoolnummer

2090F0

Reviews

0.0
7
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Willemien Ebberink

  Wiel danzij jouw opfriscursus en de juiste manier van lesgeven ben ik geheel over mijn angst heen en weet ik hoe ik moet autorijden. Dus rijd ik iedere week zowel in de stad als erbuiten. Heel veel dank, ik raad iedereen aan, die dacht dat het autorijden na zolang niet meer gereden te hebben niet meer zou lukken, zich bij jou te melden.

 2. Gabriël

  Fijne rijlessen gehad van Wiel, Super rij instructeur! Legt je alles goed en rustig uit, heeft veel gedult en neemt ook de tijd voor zijn leerlingen, Is altijd wel in voor grapjes en leuke gesprekken. Voelde me ook meteen op me gemak en zelfverzekerd tijdens de lessen. Examen in 1 keer gehaald dankzij deze Zeer ervaren rij instructeur.

 3. Lucas

  Ik was al 2x gezakt bij een andere rijschool. Toen ik op advies van een vriendin overstapte naar Kordaat legde mijn rijinstructeur Wiel me uit welke fouten ik maakte. Daarna heb ik bij hem nog wat lessen genomen en ben ik direct geslaagd. Had ik dus eerder moeten doen!

 4. Agnes Nanasi

  Wiel is vriendelijk, rustig, flexibel, hulpzaam en geduldig. Hij heeft geholpen om mijn angst van het autorijden weg te halen.

 5. Kyano

  I learned a lot thanks to the great instructor. He is professional, while you also can have a laugh with him. I can tell he has a lot of experience. If you want to pass the first time I really recommend him.

 6. Kim

  Een leerzame en gezellige proefles gehad. Ik heb geen stress ervaren en mijn rij-leraar bleef heel rustig en vriendelijk. Na afloop kreeg ik een eerlijk advies. Ik ga zeker lessen bij deze rijschool!

 7. Patricia

  Wiel is erg ervaren dat merk je tijdens de les. Dankzij zijn geduld leerde ik gemakkelijk en heb ik mijn praktijkexamen in 1 keer gehaald!!

Automaat rijschool Maastricht
Automaat rijschool Maastricht

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo