Autorijschool Fangio

Alle gegevens van Autorijschool Fangio.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Fangio ligt op 54%, 24 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Ga je van start met rijles bij Autorijschool Fangio? Rij-examen doe je bij één van de 2 CBR-examenlocaties: Maastricht, Kerkrade. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Fangio.

De school heeft een vestiging in Maastricht. Op zoek naar adresgegevens? Generaal Hodgesstraat 32, 6224XW Maastricht. Dit is het e-mailadres van deze school: autorijschoolfangio@gmail.com. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 24 57 99 13. De rijschool beschikt over een eigen website: autorijschoolfangio.nl/. Het KvK-nummer van de school is 140875130000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 3640A8.

In welke plaats zit Autorijschool Fangio (route & kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de buurt van Maastricht.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Maastricht. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Vissers en Autorijschool Moral.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Fangio

Slagingspercentage

54

Aantal examens

24

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

autorijschoolfangio@gmail.com

Telefoon-nr

06 24 57 99 13

Website

autorijschoolfangio.nl

Adres

Generaal Hodgesstraat 32

Postcode

6224XW

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht, Kerkrade

KvK-nummer

140875130000

Rijschoolnummer

3640A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Fangio”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo