De Zwolse Rijopleider

Alles wat je wilt weten over De Zwolse Rijopleider.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Zwolse Rijopleider ligt op 43%, 14 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij De Zwolse Rijopleider? Je rijdt af bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Zwolle. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over De Zwolse Rijopleider.

De rijschool heeft een vestiging in Zwolle. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Luts 20, 8032ZJ Zwolle. Telefonisch contact met de rijschool? 06 57 96 71 38. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 825886270000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3712F5.

In welke plaats vind ik De Zwolse Rijopleider precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Zwolle.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Zwolle. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Jabrane en Autorijschool Traffic.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: De Zwolse Rijopleider

Slagingspercentage

43

Aantal examens

14

Telefoon-nr

06 57 96 71 38

Adres

Luts 20

Postcode

8032ZJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

825886270000

Rijschoolnummer

3712F5

Reviews

0.0
1
0
0
0
2

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Anoniem

    Martijn kan zich erg gezellig voordoen, maar als het hem niet meer zint dan slaat alles compleet om. Hij kan zich ontzettend asociaal gedragen. Mijn advies zou zijn om ver van deze man vandaan te blijven.

  2. Ron Verhoeve

    Een vreselijke man. Ik heb er geen andere woorden voor. Onaardig, kortzichtig en gewoonweg niet prettig.

  3. Tirza

    Ik heb een jaar geleden hier gereden en ben geslaagd in de 2de keer. Niks te klagen. Hele gezellige man, waardoor het nooit saai is boven dat helpt hij je met alles en ben ik heel erg tevreden en zeker geen spijt van mij rijschool keuze

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo