De Zwolse Rijopleider

Alle details over De Zwolse Rijopleider.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Zwolse Rijopleider ligt op 38%, 16 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij De Zwolse Rijopleider? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR locaties: Zwolle. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter of auto.

Adresgegevens en telefoonnummer van De Zwolse Rijopleider.

De school is gevestigd in Zwolle. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Luts 20, 8032ZJ Zwolle. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 57 96 71 38. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 825886270000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 3712F5.

In welke plaats vind je De Zwolse Rijopleider precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Zwolle.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Zwolle. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Kernpunt Rij-opleidingen en Autorijschool Progress.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: De Zwolse Rijopleider

Slagingspercentage

38

Aantal examens

16

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 57 96 71 38

Adres

Luts 20

Postcode

8032ZJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

825886270000

Rijschoolnummer

3712F5

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Tirza

    Ik heb een jaar geleden hier gereden en ben geslaagd in de 2de keer. Niks te klagen. Hele gezellige man, waardoor het nooit saai is boven dat helpt hij je met alles en ben ik heel erg tevreden en zeker geen spijt van mij rijschool keuze

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo