KOETSIER Rijopleidingen

Op deze pagina ontdek je alles over KOETSIER Rijopleidingen.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van KOETSIER Rijopleidingen is 25%, 4 personen legden examen af (rijbewijs B). Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Praktijkles volgen bij KOETSIER Rijopleidingen? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Zwolle.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van KOETSIER Rijopleidingen.

De school heeft een vestiging in Heino. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: L.J. Costerstraat 1A, 8141GN Heino. Je bereikt ze per e-mail via: [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 12 32 51 54. Het KvK-nummer van de rijschool is 725540880000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2084U5.

In welke plaats zit KOETSIER Rijopleidingen (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Heino.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Heino. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Nawabi en Autorijschool “Rob Hartholt”.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: KOETSIER Rijopleidingen

Slagingspercentage

25

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 12 32 51 54

Adres

L.J. Costerstraat 1A

Postcode

8141GN

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

725540880000

Rijschoolnummer

2084U5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “KOETSIER Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo