KOETSIER Rijopleidingen

Ontdek alles over KOETSIER Rijopleidingen.

Praktijkles volg je hier met een motor, auto, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van KOETSIER Rijopleidingen ligt op 89%, 9 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Ga je van start met rijlessen bij KOETSIER Rijopleidingen? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Zwolle. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorieboek voor het motor of auto rijbewijs.

Alle contact- en adresgegevens van KOETSIER Rijopleidingen.

De school heeft een vestiging in Heino. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: L.J. Costerstraat 1A, 8141GN Heino. Stuur ze meteen een bericht: info@koetsierrijopleidingen.nl. De rijschool bellen? 06 83 30 18 38. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: koetsierrijopleidingen.nl/. Het KvK-nummer van de school is: 725540880000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 2084U5.

Waar bezoek je KOETSIER Rijopleidingen precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Heino.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Heino. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Autorijschool Andre Kers en Autorijschool Van Uden.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: KOETSIER Rijopleidingen

Slagingspercentage

89

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

E-mail

info@koetsierrijopleidingen.nl

Telefoon-nr

06 83 30 18 38

Website

koetsierrijopleidingen.nl/

Adres

L.J. Costerstraat 1A

Postcode

8141GN

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

725540880000

Rijschoolnummer

2084U5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “KOETSIER Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo