Auto-rijschool De Hertog

(1 klantbeoordeling)

Lees meer over Auto-rijschool De Hertog.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto-rijschool De Hertog ligt op 50%, 46 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Auto-rijschool De Hertog? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Leeuwarden. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek rijbewijs b.

Telefoonnummer en adresgegevens van Auto-rijschool De Hertog.

Deze rijschool vind je in Leeuwarden. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Frouwesan 20, 8939EP Leeuwarden. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 83 41 27 51. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 722075820000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1848H4.

In welke plaats zit Auto-rijschool De Hertog (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in regio Leeuwarden.

Klik hier voor meer Rijscholen in Leeuwarden. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: De Leeuwarder Autorijschool en Rijschool Rengers.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Auto-rijschool De Hertog

Slagingspercentage

50

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 83 41 27 51

Adres

Frouwesan 20

Postcode

8939EP

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

722075820000

Rijschoolnummer

1848H4

1 review for Auto-rijschool De Hertog

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. storm

    Rijschool De Hertog is 1 man.
    Hij is heel aardig en open dus makkelijk om mee te praten. Daarnaast kan hij ook goed uitleggen op een duidelijke en simpele manier. Als er iets fout gaat tijdens het rijden is dat helemaal niet erg, je lost het samen op en rijd weer verder. Dit creëert een fijne ruimte waar je niet bang hoeft te zijn om fouten te maken.

    Ik heb genoten van de goede gesprekken die ik met hem heb gehad.
    Ik ben blij dat ik bij hem rijlessen heb gevolgd.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo