AS Consult

Ontdek alles over AS Consult.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van AS Consult is 100%, 1 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Ga je van start met rijles bij AS Consult? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-locaties: Deventer.

Contactgegevens, adres en overige info over AS Consult.

Je vindt de school in De Zilk. Hierbij de adresgegevens van de school: Zilkerduinweg 392, 2191AV De Zilk. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 46 07 19 25. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 244126690000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9162F8.

In welke plaats vind je AS Consult (routebeschrijving en kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in de regio De Zilk.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in De Zilk. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Rijschool van de Belt en Jan van Slooten Rijopleidingen.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: AS Consult

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 46 07 19 25

Adres

Zilkerduinweg 392

Postcode

2191AV

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer

KvK-nummer

244126690000

Rijschoolnummer

9162F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “AS Consult”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo