Rijschool van den Eijkel

Alle details over Rijschool van den Eijkel.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool van den Eijkel ligt op 49%, 43 personen legden examen af (rijbewijs B). Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Ga je van start met rijlessen bij Rijschool van den Eijkel? Dan kies je uit 1 examenlocaties: Leiden.

Welk keurmerk(en) heeft de rijschool?

Deze school beschikt over een BOVAG-keurmerk. Opleiders met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling mag je dus kwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Contact & telefoon van Rijschool van den Eijkel.

Deze school vind je in De Zilk. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: St Jacobstraat 29, 2191BD De Zilk. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06-43134693. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 504180920000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3714K5.

In welke plaats vind je Rijschool van den Eijkel precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de regio De Zilk.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in De Zilk. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: RaNed Verkeersbegeleidingen en Rijschool Bouda.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool van den Eijkel

Slagingspercentage

49

Aantal examens

43

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-43134693

Adres

St Jacobstraat 29

Postcode

2191BD

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

504180920000

Rijschoolnummer

3714K5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool van den Eijkel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo