Autorijschool Dick Vink

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Dick Vink.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Dick Vink is 54%, 63 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Les je bij Autorijschool Dick Vink? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR locaties: Leiden. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Autorijschool Dick Vink.

Je vindt de rijschool in Hillegom. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Van den Endelaan 105, 2182EV Hillegom. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 26 21 18 99. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 813744100000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1372W0.

In welke plaats zit Autorijschool Dick Vink precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Hillegom.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Hillegom. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Autorijschool Fraukje en Auto- en Bromfietsrijschool Karin Detmers.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Dick Vink

Slagingspercentage

54

Aantal examens

63

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 26 21 18 99

Adres

Van den Endelaan 105

Postcode

2182EV

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

813744100000

Rijschoolnummer

1372W0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Dick Vink”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo