Rijschool Snel de Weg op

Alles op een rijtje over Rijschool Snel de Weg op.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Snel de Weg op is 57%, 21 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Start je met rijles bij Rijschool Snel de Weg op? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Haarlem. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool Snel de Weg op.

Deze rijschool heeft een locatie in Zandvoort. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Piet Leffertsstraat 35, 2042EG Zandvoort. Ga je voor een proefles? Neem contact op via info@sneldewegop.nl. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 53 45 68 76. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: sneldewegop.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 536869260000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2442U2.

In welke plaats zit Rijschool Snel de Weg op (route & kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Nog meer rijscholen in regio Zandvoort.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Zandvoort. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Drive 4 License en Autorijschool Fred Verloop.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Snel de Weg op

Slagingspercentage

57

Aantal examens

21

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@sneldewegop.nl

Telefoon-nr

06 53 45 68 76

Website

sneldewegop.nl

Adres

Piet Leffertsstraat 35

Postcode

2042EG

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

536869260000

Rijschoolnummer

2442U2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Snel de Weg op”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo