rijmetrob.nl

Alle informatie die je nodig hebt over rijmetrob.nl.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van rijmetrob.nl is 56%, 27 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Ga je lessen volgen bij rijmetrob.nl? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Leiden.

Contact- en adresgegevens van rijmetrob.nl.

Deze school heeft een vestiging in De Zilk. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Hoekgat 53, 2191XM De Zilk. Je bereikt de rijschool per telefoon via 06 19 56 25 86. Het KvK-nummer van de rijschool is 611663750000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5475X4.

Wat is de locatie van rijmetrob.nl?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere scholen in De Zilk.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in De Zilk. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Alert Sneek en Rijschool Aad.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: rijmetrob.nl

Slagingspercentage

56

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 19 56 25 86

Adres

Hoekgat 53

Postcode

2191XM

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

611663750000

Rijschoolnummer

5475X4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “rijmetrob.nl”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo