Arjan Nijhove Rijopleidingen

(1 klantbeoordeling)

Lees meer over Arjan Nijhove Rijopleidingen.

De rijschool is gevestigd in Zoetermeer, dit zijn de adresgegevens: Willem Cleeflaan 1167, Zoetermeer (Zuid-Holland). Het is nog onbekend of je hier theorielessen kunt volgen. Theorie al op zak en gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een personenauto. Kies je ervoor bij deze school te lessen, leg je examen af in Alkmaar, Rijswijk, Leiden.

Arjan Nijhove Rijopleidingen heeft een eigen website: klik hier om de website te bezoeken. Mailen? Hierbij het e-mailadres info@nijhoverijopleidingen.nl. Als je liever telefonisch contact opneemt, bereik je de rijschool op 0798886677. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool 2Thepoint en Welzorg Auto Op Maat.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen!

Specification: Arjan Nijhove Rijopleidingen

Theorieopleidingen

Personenauto

Aantal examens rijschool

35

Website

http://www.nijhoverijopleidingen.nl

E-mailadres

info@nijhoverijopleidingen.nl

Telefoonnummer

0798886677

Adres

Willem Cleeflaan 1167

Plaats

Provincie

Zuid-Holland

KvK-nummer

273537610000

1 review for Arjan Nijhove Rijopleidingen

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Léon Basstra

    Na verschillende rijscholen te hebben gehad (bij niet één echt tevreden), uiteindelijk beland bij Arjan. Pas bij deze rijschool kreeg ik het gevoel dat er serieus en deskundig werd gekeken waar bij mij de probleempjes zaten, waardoor ik bij één van de vorige rijscholen maar steeds niet mocht afrijden en bij de laatste rijschool vóór ik bij Arjan belandde wel had afgereden maar niet was geslaagd. Volgens Arjan echter was er niet heel veel aan de hand en was ik zo goed als klaar voor een herexamen. Volgens hem moesten er alleen nog maar wat puntjes op de i te worden gezet om af te kunnen rijden en te slagen. Ik was met maar een paar lessen bij hem klaar voor een her. Hij was de enige rijinstructeur die ik heb gehad die precies zag waar ik nog moeite mee had. Vervolgens pakte hij als eerste rijinstructeur specifiek die dingetjes aan (bijv met bepalen waar de zichtgrenzen vd buitenspiegels nou precies liepen; hij ging buiten de auto staan tot waar ik hem nog net kon zien zodat ik dat eindelijk goed inschatte, en meer van dat soort trucjes). Alle andere instructeurs zeiden telkens alleen maar dat ik dit en dat en zus en zo fout deed, wat ikzelf ook wel zag, maar dan zonder verdere uitleg. Arjan was een echte docent, eigenlijk zoals een docent pedagogisch met kinderen aan de slag hoort te zijn, maar dan op een volwassen manier. Arjan was echt de eerste instructeur waar ik volledig op vertrouwde. Hij is een talent in lesgeven. Hij is ook eerlijk; hij was de eerste bij wie ik NIET het idee had dat hij mij alleen maar zoveel mogelijk rijlessen wilde laten afnemen. Hij had ook zeker oog voor de belangen van mij, dus van de leerling. Ik ben dan ook uiteindelijk bij hem geslaagd. Hij is rustig, zelfverzekerd, verplaatst zich goed in de leerling, begeleidt en coacht op positieve wijze. Dit werkt veel beter dan op negatieve wijze lesgeven. Ik kan serieus niet één negatief aspect over Arjan verzinnen. In de tijd dat ik bij hem leste was hij nog relatief goedkoop ook! (Ik weet niet hoe dat nu is.) Ik raad iedereen deze rijschool dan ook van harte voor de volle 100 procent aan. Als ik hem een cijfer zou moeten geven, zou ik serieus twijfelen tussen een 9 en een 10.

Arjan Nijhove Rijopleidingen
Arjan Nijhove Rijopleidingen

Rijschoolspecialist.nl
Logo