Auto- en Motorrijschool Strada

Alles wat je wilt weten over Auto- en Motorrijschool Strada.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- en Motorrijschool Strada ligt op 43%, 7 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Les volgen bij Auto- en Motorrijschool Strada? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Zoetermeer. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Telefoonnummer en adresgegevens van Auto- en Motorrijschool Strada.

De rijschool heeft een locatie in Zoetermeer. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Ruimtebaan 159, 2728MK Zoetermeer. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 14 22 82 81. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 272818800000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4066F8.

Waar bezoek je Auto- en Motorrijschool Strada (route & kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige scholen in de regio Zoetermeer.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Zoetermeer. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Gedreven en Wortelboer Rijopleidingen.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Auto- en Motorrijschool Strada

Slagingspercentage

43

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 14 22 82 81

Adres

Ruimtebaan 159

Postcode

2728MK

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer

KvK-nummer

272818800000

Rijschoolnummer

4066F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- en Motorrijschool Strada”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto- en Motorrijschool Strada
Auto- en Motorrijschool Strada

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo