Mona Rijschool

Lees alles over Mona Rijschool.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Mona Rijschool ligt op 46%, 123 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Kies je voor les bij Mona Rijschool? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 examenlocaties: Kerkrade. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Beste auto theorieboek, theorie oefenen & aanbiedingen

Bespaar geld op je autorijbewijs met de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een proefles aan, 100% gratis!

Adresgegevens en telefoonnummer van Mona Rijschool.

De school is te vinden in Kerkrade. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Calbertsweg 131, 6465CC Kerkrade. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 045-8512457, of 06-2824285. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 700309440000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 6157R5.

Waar vind je Mona Rijschool?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in Kerkrade.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Kerkrade. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Wischmann en Verkeersschool Sandra.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Mona Rijschool

Slagingspercentage

46

Aantal examens

123

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

06-2824285

Adres

Calbertsweg 131

Postcode

6465CC

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

700309440000

Rijschoolnummer

6157R5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Mona Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo