Rijschool M. Reinders

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool M. Reinders.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool M. Reinders is 78%, 46 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto. Lessen volgen bij Rijschool M. Reinders? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Kerkrade. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool M. Reinders.

De school heet een locatie in Bocholtz. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Hofstraat 6, 6351BD Bocholtz. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: rijschoolreinders@gmail.com. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 646731861, of 455446458. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, mreinders.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 140824530000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 2795X8.

Waar vind je Rijschool M. Reinders (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in regio Bocholtz.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Bocholtz. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Amber h.o.d.n. Theo Peters en Rijschool Nadine t.h.o.d.n. LesGO.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool M. Reinders

Slagingspercentage

78

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

rijschoolreinders@gmail.com

Telefoon

646731861

Telefoon-nr

455446458

Website

mreinders.nl

Adres

Hofstraat 6

Postcode

6351BD

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

140824530000

Rijschoolnummer

2795X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool M. Reinders”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo