XL Rijopleidingen B.V.

Alle details over XL Rijopleidingen B.V..

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van XL Rijopleidingen B.V. ligt op 100%, 1 personen deden examen bij deze school (rijbewijs CE). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Start je met les bij XL Rijopleidingen B.V.? Je kiest uit een van de 1 examenlocaties van CBR: Dordrecht.

Adres, contactgegevens en overige informatie van XL Rijopleidingen B.V..

Je vindt de rijschool in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Lodewijk Pincoffsweg 239, 3071AS Rotterdam. Je bereikt de rijschool per telefoon via 06 24 78 52 65. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 658663710000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5073G0.

Waar zit XL Rijopleidingen B.V. precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in de regio Rotterdam.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Rotterdam. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Beterles.nl B.V. en Verkeersschool Leo Cremers.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: XL Rijopleidingen B.V.

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 24 78 52 65

Adres

Lodewijk Pincoffsweg 239

Postcode

3071AS

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht

KvK-nummer

658663710000

Rijschoolnummer

5073G0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “XL Rijopleidingen B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo