WOW Dienstverlening

Alle informatie over WOW Dienstverlening.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van WOW Dienstverlening is 33%, 3 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Start je met rijles bij WOW Dienstverlening? Je rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Dordrecht.

Contactgegevens en telefoonnummer van WOW Dienstverlening.

Deze school heeft een locatie in Dordrecht. Hierbij de adresgegevens van deze school: Johannes Spaanstraat 17, 3313XB Dordrecht. De school is telefonisch bereikbaar via 619702666. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 689028590000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 7102W0.

Waar bezoek ik WOW Dienstverlening precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Alle rijscholen in Dordrecht.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Dordrecht. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Ploegaert en Autorijschool “George”.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: WOW Dienstverlening

Slagingspercentage

33

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

619702666

Adres

Johannes Spaanstraat 17

Postcode

3313XB

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht

KvK-nummer

689028590000

Rijschoolnummer

7102W0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “WOW Dienstverlening”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo