Cum Laude

Alles over Cum Laude.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Cum Laude ligt op 42%, 296 personen legden examen af (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je voor rijles bij Cum Laude? Dan kies je uit 2 CBR afrijdlocaties: Dordrecht, Barendrecht. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek rijbewijs b.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Cum Laude.

De rijschool heeft een vestiging in Dordrecht. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Krommedijk 98, 3312CH Dordrecht. Neem contact op per e-mail via: info@cumlaude.nl. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is (010) 412 17 07. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: cumlaude.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 241740620000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 4912U3.

In welke plaats vind je Cum Laude?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in de regio Dordrecht.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Dordrecht. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: ELVIS Rijopleidingen en Rijschool Rijbewijs Plan.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Cum Laude

Slagingspercentage

42

Aantal examens

296

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

info@cumlaude.nl

Telefoon

(010) 412 17 07

Website

cumlaude.nl

Adres

Krommedijk 98

Postcode

3312CH

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Barendrecht

KvK-nummer

241740620000

Rijschoolnummer

4912U3

Reviews

0.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Angelina Akkerman

    Hele slechte ervaring met rijschool Cum Laude in Dordrecht. Mijn zoon heeft hier les gehad en betreffende rij-instructeur vond het nodig om de les voor- en net voor het examen uit, zeer onzeker makende opmerkingen te uiten. De les voor het examen kreeg mijn zoon te horen dat hij het door zijn structureel slordige gedrag naar alle waarschijnlijkheid niet zou halen (waarom laat je iemand dan examen doen?) En net voor het examen uit bij het inparkeren bij het CBR in een foute versnelling maakte hij de opmerking: J… je hebt zo examen. Tijdens lessen was het gedrag van de instructeur structureel negatief te noemen. Samenvattend: faalangst bevorderend Nadat ik mijn klacht wilde uiten, kreeg ik van de rijschool houder de begripvolle opmerking: wat moet ik ermee? Verder niets meer van hen vernomen.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo