Cum Laude

Alles wat je wilt weten over Cum Laude.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Cum Laude is 51%, 297 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Eerst je theorie binnenhalen? Bij deze rijschool kun je terecht voor theorielessen voor: auto. Ga je van start met rijles bij Cum Laude? Dan heb je keus uit 2 CBR-afrijdlocaties: Dordrecht, Barendrecht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Adresgegevens en telefoonnummer van Cum Laude.

Deze school heeft een locatie in Dordrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Krommedijk 98, 3312CH Dordrecht. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@cumlaude.nl. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer (010) 412 17 07. Voor meer informatie kijk je op de site van deze rijschool, cumlaude.nl. Het KvK-nummer van de school is: 241740620000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 4912U3.

Waar vind ik Cum Laude (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in Dordrecht.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Dordrecht. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Lago en Rijopleiding Actief.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Cum Laude

Slagingspercentage

51

Aantal examens

297

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

info@cumlaude.nl

Telefoon

(010) 412 17 07

Website

cumlaude.nl

Adres

Krommedijk 98

Postcode

3312CH

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Barendrecht

KvK-nummer

241740620000

Rijschoolnummer

4912U3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Cum Laude”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo