Autorijschool Ayse

Alles over Autorijschool Ayse.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ayse ligt op 39%, 59 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Autorijschool Ayse? Je kiest uit 1 CBR-afrijdlocaties: Dordrecht. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een automaat personenauto. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool Ayse.

De rijschool is gevestigd in Dordrecht. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Vossiusstraat 63, 3314BV Dordrecht. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via (078) 631 41 06, of 06 53 29 18 73. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 230539190000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 0235W7.

Waar bezoek ik Autorijschool Ayse (route & kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in de regio Dordrecht.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Dordrecht. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Rijschool Fitiwi en JBdrive rijopleidingen.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Ayse

Slagingspercentage

39

Aantal examens

59

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

(078) 631 41 06

Telefoon-nr

06 53 29 18 73

Adres

Vossiusstraat 63

Postcode

3314BV

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht

KvK-nummer

230539190000

Rijschoolnummer

0235W7

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Jessie Rose van Zwienen

    Met behulp van de toplessen van Ayse ben ik vandaag geslaagd voor mijn praktijk examen!
    Ayse heeft veel liefde en geduld voor haar vak, ze werkt ongelooflijk fijn en gaat begripvol met haar deelnemers om. Ik zou het echt aanraden om bij Ayse te gaan rijden, vooral als je last hebt van faalangst. Uiteindelijk moet je het zelf doen maar Ayse heeft mij echt mijn zelfverzekerdheid gegeven en ik voel me ontzettend op mijn gemak bij haar! Ik zal het gaan missen!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo