Verkeersschool Wienholts Gendringen

Op deze pagina vind je alles over Verkeersschool Wienholts Gendringen.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Wienholts Gendringen ligt op 46%, 39 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Rijles volgen bij Verkeersschool Wienholts Gendringen? Dan heb je de keus uit 1 CBR-examenlocaties: Doetinchem. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorieboek & gratis proefles

Geld besparen op je autorijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of plan direct een 100% gratis proefles in!

Contactgegevens, adres en overige info over Verkeersschool Wienholts Gendringen.

Deze rijschool heeft een locatie in Gendringen. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Grotestraat 49, 7081CB Gendringen. Je bereikt ze per e-mail via: [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 24 99 70 62. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: wienholts.nl/. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 556047060000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7679R1.

In welke plaats vind je Verkeersschool Wienholts Gendringen (kaart, routebeschrijving)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere scholen in de buurt van Gendringen.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Gendringen. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Auto en motorrijschool ten Have Doetinchem en Autorijschool Polstra.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Verkeersschool Wienholts Gendringen

Slagingspercentage

46

Aantal examens

39

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

wienholts.nl/

Adres

Grotestraat 49

Postcode

7081CB

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

556047060000

Rijschoolnummer

7679R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Wienholts Gendringen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Wienholts Gendringen
Verkeersschool Wienholts Gendringen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo